Integritetspolicy

Vi strävar efter att vara så öppna och transparenta som möjligt kring informationen vi samlar när du besöker vår hemsida, vi vill att du ska veta vad vi använder den för och varför.

Denna Cookie Policy gäller för webbplatsen, alla produkter och tjänster som erbjuds av RODAN Technologies.

Allmänt

När du besöker vår hemsida www.rodantech.com, samlas information om dig in.

RODAN Technologies samlar in din information på två sätt:

  • Användning av cookies Ej-personlig identifieringsinformation Se vår Cookies policy
  • Frivillig inlämnad information, Personuppgifter

Personuppgifter

Vad är personuppgifter?
Personuppgifter – Är någon information som kan identifiera dig som en specifik individ som namn, e-postadress, adress, postnummer, telefonnummer och/eller IP-adress.

Vi begär endast och samlar in din personliga information, om du frivilligt lämnar sådan information till oss. Personuppgifter kan lämnas in på olika sätt, till exempel:

  • Kontaktformulär
  • Produktförfrågan för offert, via online e-katalog eller kontaktformulär
  • Abonnera på nyhetsbrev
  • Online undersökningar, leverantörsprofil
  • Online rekrytering
  • Mässor

Vad används personlig information för?
Vi använder personuppgifterna för dokumentation efter att ha gjort en online produktförfrågan för offert via RODAN´s e-katalog, kontaktformulär eller e-post. Tillhandahåller dig önskad information, produkter eller tjänster som du begär av oss.

När du ger oss ett dubbelt samtycke med hjälp av din information, ger du även ditt samtycke att ibland få information från oss, till exempel uppdateringar om våra produkter, nyhetsbrev och annan kommunikation. Vi kan använda informationen för att rikta vår marknadsföring via telefon, online-media eller annan teknik.

Vi kommer inte att sälja eller handla med din personliga information till tredje part. Men i vissa fall är det nödvändigt att vidarebefordra din information, till exempel:

  • Vidarebefordra information till leverantörer eller partners som vi samarbetar med
  • Service-supporter gillar teknisk support
  • I samband med försäljningen
  • Om det begärs enligt lag, en domstolsorder, osv.

Genom att lämna in din information, i någon form, godkänner du eventuell överföring till andra avdelningar inom RODAN Technologies och/eller våra partners.

Hur länge återställer vi personlig information?
Vi kommer att återställa din personliga information så länge den är användbar och relevant, baserat på det syfte för vilket vi samlade det i första hand och du har gett oss samtycke att använda det.

Vem har tillgång till din personliga information.
Endast våra medarbetare, som har behov och användning av det, kan få tillgång till din information.

Skydd av personuppgifter.
Vi tar skyddet för din information väldigt seriöst, men vi kan inte garantera 100 % informationsskydd, även om vi strävar efter att använda standardiserade brandväggar och viktiga verktyg för webbskydd som SSL-certifikat som implementeras på vår webbplats för att hjälpa oss att förebygga problem, som att din information hamnar vid fel mottagare, förlorades, missbrukas eller ändras.

Vi tar inget ansvar för innehållet eller insamlingen av information på andra webbplatser som är länkade från vår egen, RODAN Technologies, officiella hemsida.

Vi rekommenderar att våra partners och leverantörer överensstämmer med motsvarande informationsskydd.

Dina rättigheter
Med hänvisning till personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till, objekt, korrigera och radera den personliga information som vi har samlat om dig på begäran. Vänligen kontakta legal@rodantech.com, om du har några önskemål angående din information.

Ändring av denna Integritetspolicy
Vi har rätt att ändra denna Integritetspolicy när som helst. Vi lägger till uppdaterat datum längst ner på denna sida, när några ändringar har genomförts. Vi uppmanar dig att regelbundet granska den här sidan för eventuella ändringar för att hålla dig informerad om vår Integritetspolicy. Det är på eget ansvar att granska vår Integritetspolicy och Cookies policy vid tillfällen och göra dig medveten om några ändringar.

Ditt samtycke för denna Integritetspolicy
Genom fortsatt användning av vår webbplats och våra tjänster anger du att du accepterar denna Integritetspolicy efter att de har ändrats. Om du inte godkänner denna Integritetspolicy, använd inte vår hemsida.

Kontakt

Om du önskar att dina personuppgifter, som har vi registrerat, ändrats/tas bort, om du har invändningar eller vill ha tillgång till dem, vänligen skriv till legal@rodantech.com med Integritetspolicy i ämnet.

Opdateret 17.04 2018 / Q0069 Rev.0

Nyheter

Bli fortlöpande informerad om produktnyheter, mässor och de senaste nyheterna.